Wordt schrijver en verdien geld

Diederik Samson is een draaideurcrimineel


24-03-2012 door Het rode mannetje

Natuurlijk ziet hij zichzelf graag als nieuwe premier van Nederland. Over het algemeen hebben premiers die door de PvdA worden geleverd niet bepaald een vlekkeloos verleden. Zo hebben we jaren ex vakbondsman Wim Kok als premier gehad. Eerst stelde hij voor de vakbond alles in het werk zoveel mogelijk economische schade te veroorzaken, vervolgens werd hij minister van financiën en daarna ook nog eens premier. De volgende kandidaat met een roemrucht verleden staat klaar. Diederik Samson, evenals Volkert van der G ex milieactivist.

Diederik Samson wel 10 keer opgepakt

Diederik Samson gaf toe wel 10 keer te zijn opgepakt tijdens acties van de milieuterreurorganisatie Greenpeace. Natuurlijk, Greenpeace staat erom bekend nog weleens gedreven door hun lage iq en soms nobele doelstellingen gekke dingen uit te halen. Niet goed te praten natuurlijk. De acties van Greenpeace zijn slecht voor de economie, hiermee ook slecht voor het milieu, want door de economische schade die ze veroorzaken met hun acties zorgen ze voor een lager beschikbaar budget voor duurzame investeringen.

Je kunt je natuurlijk afvragen of je het de mensen achter Greenpeace wel kwalijk kunt nemen. Een aantal keer heb ik mensen achter Greenpeace mogen ontmoeten. Over het algemeen vinden ze zichzelf bijzonder intelligent, maar weten ze stiekem wel beter. Mijn indruk is dat een gemiddelde éénhercencellige milieuactivist vooral met één ding heel erg bezig is. Zichzelf.

Activist Samson kocht straf af

Activist Diederik Samson heeft nooit vastgezeten voor de delicten die hij pleegde. Samson kreeg meteen een boete, deze werden dan vervolgens door Greenpeace afgekocht. Wellicht dat Diederik hierdoor nog geen spijt heeft van zijn daden, nadenken over zijn daden was voor PvdA-leider Samson misschien wel goed geweest en zoals we weten is nadenken niet één van de sterkste kanten van onze Diederik.


Word schrijver en verdien geld

Anne schreef op 24-03-2012 om 08:57

Dit kan toch wel iets milder. Misselijk stuk. Hij deed het voor een goed doel. Lijkt me dus dat dat het wel rechtvaardigt.

Het rode mannetje schreef op 24-03-2012 om 09:22

1 reactie nog maar zie ik. Had eigenlijk al een beetje meer verwacht op dit verhaaltje over Diederikkie. Overigens kleine aanvulling: Vandaag in het nieuws dat criminelen de gemaakte schade zelf moeten gaan vergoeden. Goed idee als onze Diederik dat ook gaat doen, al heb ik geen idee hoeveel schade hij heeft veroorzaakt.

Jordy schreef op 24-03-2012 om 10:14

Dit tenenkrommend artikeltje is het bewijs dat rechts ook behoorlijk zuur kan zijn...

Het rode mannetje schreef op 24-03-2012 om 10:22

Tenenkrommend nog wel. Ik ben er zelf best tevreden over en ik weet. Je doet het me niet na.

Sonja schreef op 24-03-2012 om 11:29

Wat een sneu figuur moet dat zijn: die dit stuk heeft geschreven. Maar gefeliciteerd hoor, je hebt het tot Nujij gehaald, de site zonder scrupules.

hennik schreef op 25-03-2012 om 12:38

@Het Rode mannetje,nee er zullen niet veel zijn die je dit na kunnen doen,zoveel leugens en zwartmakerij in zo'n kort stukje,je ben zielig

Ralf schreef op 25-03-2012 om 03:46

Beste Hennik, Leugens en zwartmakerij? volgens mij heeft de schrijver zich gebaseerd op het nieuws, of niet? Hoe je het ook went of keert, de schrijver heeft gelijk, Diederik Samson is een politieke draaideurcrimineel.

Invinoveritas schreef op 25-03-2012 om 09:13

Vooral deze doet het 'm: "nadenken over zijn daden was voor PvdA-leider Samson misschien wel goed geweest en zoals we weten is nadenken niet één van de sterkste kanten van onze Diederik." PvdA-leider Samson en Diederik zijn beter te vervangen door het rode mannetje, beter op zijn plaats op basis van dit bericht.

kim schreef op 25-03-2012 om 04:00

Waar is het nieuws hier dan. Ik zie alleen maar valse verdachtmakingen. Dat hier iets geschreven staat zonder controleren van de feiten bewijst alleen al dat de naam verkeerd gespeld is. Diederik Samsom (want zo heet hij namelijk) heeft zich in het verleden voor zijn ideale gestreden doormiddel van demonstraties. Even voor de duidelijkheid demonstratie is een recht, geen misdaad! Dat dit recht af en toe de openbare orde verstoort, maakt hem nog niet meteen tot crimineel. Daarvoor heeft hij netjes een boete betaald. Dus niets afgekocht. Volgens deze stelling ben je dus ook een draaideurcrimineel als je voor 2e keer een boete krijgt voor te hard rijden, dat is dan ook je straf af kopen. Overigens vind ik persoonlijk dat aandacht vragen voor de goede zaak minder erg is dan rukloos rijgedrag, maar dat is mijn mening

10 kim schreef op 25-03-2012 om 04:02

@ Invinoveriatas: je reactie geeft iig aan dat nadenken ook niet jou sterkste kant is. Sorry dat ik zo persoonlijk word, maar aangezien je er zelf ook niet vies van bent zul je het wel kunnen hebben. Aller eerst heet de pvda-leider SamsoM en is Diederik dezelfde persoon (dat is namelijk zijn voornaam). Het zijn maar vorm fouten, maar geeft wel al aan hoe snel je al reageert zonder kennis van zaken.

11 Het rode mannetje schreef op 25-03-2012 om 04:06

Bedankt voor de correctie. Ik zal voortaan Samsom schrijven. Ik was denk ik in de war met het merk shack. Logisch ook natuurlijk. Het is allebei niet erg gezond.

12 Het rode mannetje schreef op 25-03-2012 om 04:06

@Invinoveritas Bedankt! Als ik me verkiesbaar stel, stem jij dan op me?

13 Invinoveritas schreef op 25-03-2012 om 05:15

Een goed verstaander heeft maar een half woord nodig is hier niet van toepassing heb ik gezien. De mazzel.

14 Harrold schreef op 27-03-2012 om 03:41

Iedere vorm van linkse politiek heeft Nederland alleen maar verder achteruit geholpen. Zeker wat de linkerkant nu van plan is, het is gewoon te gek voor woorden. Het zou beter zijn als linkse ideetjes grondwettelijk verboden zouden worden.

15 wojtus schreef op 29-03-2012 om 10:33

Nederlands is ziek. Wij hebben commentaar op andere landen, noemen ze bananenrepubliek. Maar zijn wij ook niet goed op weg naar een bananenkoninkrijk?

16 S. Staeck schreef op 30-03-2012 om 07:01

Wat een waardeloos en suggestief stukje rioolwerk.

17 E. schreef op 15-04-2012 om 02:35

Walgelijk artikel, best crimineel geschreven eigenlijk (ja ik kan dat woord ook gebruiken hoor, geen probleem). De persoon die dit geschreven heeft is zelf eigenlijk redelijk rijp voor de psychiator, of voor TBS. Wat mij betreft Respect voor Diederik en Respect voor Greenpeace!

18 R. Dijksterhuis schreef op 24-04-2012 om 10:20

Ik citeer. Nedenken niet een van zijn sterkste kanten, laag IQ? Diederik Samson heeft een IQ van 136, wetenschapsquizen gewonnen, afgestudeerd in technische natuurkunde. En Wim Kok, een ander aangehaald voorbeeld van dubieuze premiers die de PVDA heeft geleverd "want hij was vakbondsman", is een van Nederlands succesvolste premiers met kontakten op het hoogste niveau in de politiek en bedrijfsleven. Nog steeds. Wat een bedroefend slecht stukje tekst. Ik ben benieuwd naar het opleidingsniveau, het IQ en de bijdragen die deze deze "journalist" aan de samenleving heeft geleverd. Ach nee, ik ben eigeniljk niet benieuwd, zonde van mijn tijd.

19 Avalon2012 schreef op 16-05-2012 om 03:33

Ja, inderdaad een naar mannetje, dat zich " het rode mannetje" noemt! Vreemd hoor, als je (waarschijnlijk)politiek rechts bent, haha. Dus om te beginnen al een foute (schuil)naam; verder vind ik het een fout artikel, vol met beledigingen en onjuiste informatie. Iemand die z'n agressie en opgekroptte boosheid op een ander afreageert,in plaats van je zelf af te vragen waarom je zo gefrustreert bent getuigt niet van intelligentie!Je hebt misschien ook iets tegen de Polen? En als je iets denkt te weten over Wim Kok, ben je al knap op leeftijd. Als dat zo is heb je met de jaren weinig bijgeleerd. Je bent een zielig geval. Aanrader: Nu het nog kan maar eens een goede therapie gaan doen, zielig mannetje... Je zult er van opknappen, sterkte!

20 Maciste schreef op 14-07-2012 om 05:28

Het is wel een heel erg eenzijdig verhaal. Economische schade? Volgens mij hebben de rechtse graaiers (die in de USA op de Republikeinen, in het Verenigd Koninkrijk op de Conservatieven en in Nederland op de VVD of het CDA stemmen) de economie wereldwijd een veelvoud (kredietcrisis en bonuscultuur) toegebracht van de schade die een non-gouvernementele organisatie als GreenPeace zou hebben toegebracht. Van GreenPeace gaat vooral een signaalfunctie uit tegen milieuexcessen welke zij aan de kaak stelt. Verder ontbreekt elke regeringsmacht of die van een mulitinational. Het Rode Mannetje is dus gewoon een heel erg rechts, bekrompen mannetje, een soort gesjeesde Archie Bunker met een stevige selective perception, exposure en retention!

21 Roel Wijnants schreef op 09-09-2012 om 12:34

Denk dat het IQ van Samsom hoger is dan van de hele redactie bij elkaar. ps ik stem niet op de PVDA

22 Sisi schreef op 10-09-2012 om 01:53

Het Rode mannetje heeft waarschijnlijk zelf nog nooit een boete gehad en had in ruil daarvoor liever een strafblad gekregen. Ik wil hem er ook nog even op wijzen dat Marianne Thieme, evenals Adolf Hitler, vegetariër is.

23 Jonna fr schreef op 12-09-2012 om 10:51

Ben het eens met de stelling over De Hr Samson Dit heerschap kan geen Minister President worden van ons land Zijn uitstraling en zijn gemoppel op de TV komt op mij over nog steeds als Activist en heeft door dit verleden geen uitstraling en geloofwaardigheid om zich tussen Wereldleiders te kunnen bewegen

24 Vincent schreef op 12-09-2012 om 04:34

Doet niemand hem na ;) Iemand die zich zo heeft opgeworpen voor de doelstellingen van Greenpeace. Geweldig, hadden we maar meer van dit soort draaideur criminelen dan zag de wereld er heel anders uit. :))

25 Dikkebeer schreef op 07-10-2013 om 08:29

Geen Samsom fan, maar jezus wat is dit een slecht pretentieus stuk.

26 Henk Daalhuizen schreef op 10-01-2014 om 03:22

Greenpeace betaalde de boetes uit de subsidies van de belastingbetalers!

27 Wouter schreef op 01-03-2014 om 06:04

Goed stuk

Goed stuk je ziet duidelijk dat er van links niks te verwachten is die gaan toch alleen maar met mijn geld werken van de gewone hardwerkende Nederlandse belastingbetaler aan geitewollen sokken en langharig werkschuw tuig in plaats van iets te doen aan echt eproblemen zoals de bezineprijzen, en schaamteloze acties van de politie of moet ik zeggen zakkenvullers die je al bekeuren bij 2 borreltjes achter het stuur nou dat noem ik bezopen en dan ondertussen maar protesteren en demonstreren het is gewoon een linkse staats terrorist die ons land het liefste zou weggeven aan de zielige negers in takkie takkie land in plaats van te luisteren naar de ivoren toren in den haag waar de gewone man elke dag moet sappelen terwijl de bejaarden hier uit de verzorgingstehuizen worden gezet dankzij GroenLinks. En er mist nog een terrorst: Ad Melkert deze man heeft Pim Fortuin vermoord en is na een wilde achtervolging gepakt dankzij de dappere chauffeur van Pim die hem achterna rende door de bossen van een andere vermoorde milieu ambtenaar Chris van Werken heette hij zoek maar op Google.

Reageer op "Diederik Samson is een draaideurcrimineel"Populaire artikelen

13-11-2012 Paard van Sinterklaas: naam paard sinterklaas
19-02-2013 In badkleding naar de sauna of toch liever bloot?
10-04-2012 Vette vissoorten: Welke vis is vette vis?
09-03-2012 Carice bijna niet in de oorlogsfilm Zwartboek
04-01-2013 Maarten Stokman uit GTST - Roel Fooij
06-09-2012 ADHD bij Kinderen
23-11-2016 Alles over de woekerpolis 2017
11-12-2012 Tv in slaapkamer of kinderkamer
09-03-2012 Bezienswaardigheden Rome Top 10
18-04-2012 Moederdag gedichten voor peuters
08-01-2013 Hetty in Divorce: actrice Trudy de Jong
29-12-2012 Jeroen Spitzenberger: Boudewijn in Divorce
06-01-2013 De minnaressen van Boudewijn in Divorce
08-11-2012 50 tinten: Chace Crawford in de hoofdrol?
26-02-2013 Met korting naar sauna Elysium in BleiswijkNieuwe artikelen

11-12-2018 Dierentuin kortingen
24-11-2018 Hond eet slecht, wat nu?
24-11-2018 Ziekten bij vogels
06-11-2018 Artrose
04-11-2018 De Siberische Husky
22-08-2018 Wat is mediation?
05-03-2018 Moederdag cadeaus suggesties
01-12-2016 Vrij op naam kopen, hoe werkt dat?
01-12-2016 Hoe werkt een opstalverzekering?
30-11-2016 Eerste huis kopen
30-11-2016 Hypotheek informatie
26-11-2016 Kinderkamer Styling tips
26-11-2016 Korting op Theater Tickets?
26-11-2016 Ontbindende voorwaarden overzicht
26-11-2016 Einde rentevaste periode

Vond je dit artikel nuttig?

17 stemmen
Diederik Samson is een draaideurcrimineel


Anderen lazen ook:

Algemeen.info wordt milieubewust gehost door TransIP - Smart and Simple

Login