Wordt schrijver en verdien geld

African Mango doet je gezond afslanken


21-10-2013 door copywriter1952


Deze Afrikaanse mango is vergelijkbaar met de exotische mango die bij ons al bijzonderd goed is ingeburgerd. African Mango en vooral voedingssupplementen met het extract van deze Afrikaanse vrucht genieten nu ook bij ons heel wat aandacht, vooral van diegenen die op een gezonde manier hun streefgewicht willen bereiken én behouden. Deze Afrikaanse mango is een vrucht die perfect vergelijkbaar is met de mango zoals we die ook hier kennen, maar in principe is de Afrikaanse variant eigenlijk geen mango. De African Mango groeit aan de Irvingia- boom en wordt alleen vanwege zijn uiterlijke gelijkenis met ‘onze’ mango ook wilde, Afrikaanse, of bos- mango genoemd.

Regenwouden

De African Mango is een steenvrucht die vooral afkomstig is uit de regenwouden van Zuid- Afrikaanse Kameroen. De resultaten van recente wetenschappelijke onderzoeken leerden dat deze vrucht vele helende eigenschappen bezit. erg Vooral de zaden zijn enorm populair, en dit vanwege hun positieve invloed op onze gezondheid. De pitten van de African Mango worden ter plaatse gedroogd en meestal in poedervorm in vele producten verwerkt. Dat is het geval in Afrikaanse pasta’s, Afrikaans dika- brood, Afrikaanse Gabon- chocolade in allerlei plantaardige oliën, en in natuurlijke verdikkingsmiddelen.

Hormonen

Dat je hormonen invloed hebben op je lichaamsgewicht is al lang bekend. Overgewicht is in vele gevallen het gevolg van een onevenwicht tussen je verschillende hormonen. Een hormoon dat een belangrijke invloed heeft op je lichaamsgewicht is leptine, dat je energieverbruik en hongergevoel regelt. Zo geeft Leptine aan je hersenen de opdracht wanneer het energie en vet moet verbranden of wanneer het vet moet opslaan in organen en/of spierweefsels.  Als je regelmatig een of ander dieet volgt of weinig eet dan wordt de aanmaak van dit hormoon verstoord. Met als resultaat dat je verzadigingsgevoel wordt beperkt, en je vlugger een hongergevoel hebt waardoor je ook meer trek hebt in zoete, en ongezonde tussendoortjes. Mede door een gebrek aan energie krijg je last van overgewicht. En uitgerekend de African Mango bevat een hoge concentratie aan leptine. Dat werd zelfs wetenschappelijk aangetoond en eerder gepubliceerd in het vooraanstaand medisch tijdschrift ”Lipids in Health and Disease’. De resultaten van al deze wetenschappelijke onderzoeken tonen zwart op wit aan dat Afrikaanse mango je gezond en blijvend doet vermageren, dus zonder het bekende jojo effect. African Mango, ook in poedervorm, past in ieder gezond dieet en dat kan van niet veel voedingssupplementen gezegd worden!

Superfood

De zaden van de Afrikaanse mango bieden je nog veel meer gezondheidsvoordelen. Het extract van de Afrikaanse mango geeft je energie een geweldige boost, zorgt voor zowel een gezonde bloedsuiker- als cholesterolspiegel, heeft een sterke antibacteriële en schimmeldodende werking en helpt bij hoge bloeddruk. De African mango heeft een positieve invloed op je spijsvertering en zorgt zo voor een gezonde darmflora en een vlotte darmtransit. African mango is rijk aan onmisbare vitaminen, mineralen en antioxidanten die je natuurlijke weerstand en je immuunsysteem versterken. Het extract van deze African Mango verzacht de symptomen van verkoudheden, griep, bronchitis en allerlei luchtwegeninfecties. In het vooruitzicht van de winter is een kuur met het extract van Africa Mango beslist een aanrader! Door zijn samenstelling is de Afrikaanse mango géén wondermiddel maar wel een wetenschappelijk bewezen superfood dat meer doet dan je bevrijden van je overtollige kilo aan lichaamsgewicht.

 De African Mango is rijk aan:

  • Mineralen: ijzer, selenium
  • Gezonde voedingsstoffen zoals: gezonde omega 3 en omega 6 vetzuren, amylase, het belangrijke hormoon leptine, adiponectine en slijmstof van complexe, polysacharide koolhydraten. Deze stoffen helpen je je stofwisseling te versnellen, je cholesterol binnen de perken te houden en je bloedsuikerspiegel te stabiliseren.

Voordelen van African Mango

  • Verlicht de symptomen van: alle infecties van de luchtwegen, leveraandoeningen, nierproblemen, diarree, sinusitis, pijnlijke maandstonden, misselijkheid, braken bacteriële infecties en koorts, maagzuur, huidaandoeningen zoals eczeem, acne en psoriasis, hart- en vaatziekten, constipatie (verstopping) aambeien en zorgt voor een gezond cholesterolgehalte
  • Kies zuivere extract van biologische, wilde Afrikaanse mango: als gevolg van de groeiende populariteit van Afrikaanse mango zijn er heel wat producten met het extract van deze vrucht te verkrijgen. Vele extracten zijn aangevuld met ongewenste en ongezonde producten. Kies daarom voor poeder van uitsluitend biologische African mango. Dat is poeder van de wilde African mango. Die groeit in het wild in de groene regenwouden van Afrika en van Zuid- Oost Azië!

Lees ook

Gerelateerde berichten

 
 

Word schrijver en verdien geld

Reageer op "African Mango doet je gezond afslanken"Populaire artikelen

30-03-2012 Sauna en menstruatie. Ongesteld de sauna in
24-01-2013 Wat mag je wel en niet eten bij een maagontsteking?
19-02-2013 In badkleding naar de sauna of toch liever bloot?
10-04-2012 Vette vissoorten: Welke vis is vette vis?
16-12-2012 Divorce: de hoofdrolspelers van de serie
06-11-2018 Artrose
21-05-2012 Betekenis Lucas, wat betekent de naam Lucas?
01-01-1970
08-12-2012 50 tinten: sexspeeltjes en lingerie voor thuis
13-11-2012 Paard van Sinterklaas: naam paard sinterklaas
12-03-2012 Internaliserend en externaliserend gedrag
08-01-2013 David in Divorce: acteur Dirk Zeelenberg
15-01-2013 2 beeldschermen op 1 pc - Twee monitoren
10-11-2012 Zalmsalade met mayonaise - Salade met vis
27-03-2012 Sauna en kinderen: mag mijn kind in de sauna?Nieuwe artikelen

11-12-2018 Dierentuin kortingen
24-11-2018 Hond eet slecht, wat nu?
24-11-2018 Ziekten bij vogels
06-11-2018 Artrose
04-11-2018 De Siberische Husky
22-08-2018 Wat is mediation?
05-03-2018 Moederdag cadeaus suggesties
01-12-2016 Vrij op naam kopen, hoe werkt dat?
01-12-2016 Hoe werkt een opstalverzekering?
30-11-2016 Eerste huis kopen
30-11-2016 Hypotheek informatie
26-11-2016 Kinderkamer Styling tips
26-11-2016 Korting op Theater Tickets?
26-11-2016 Ontbindende voorwaarden overzicht
26-11-2016 Einde rentevaste periode

Vond je dit artikel nuttig?

3 stemmen
African Mango doet je gezond afslanken


Anderen lazen ook:

Algemeen.info wordt milieubewust gehost door TransIP - Smart and Simple

Login