Wordt schrijver en verdien geld

datingsites hoger opgeleiden - Dating


16-12-2012 door Marieke


Ben jij van plan om je in te schrijven op een datingsite? Je hebt een ruime keuze en wilt natuurlijk kiezen voor de datingsites die het beste bij jou past. Dit is best even zoeken en vaak is het het beste om een gratis account te nemen voor een aantal datingsites tegelijk. Het kost je niets en daarnaast kan je voor jezelf alvast bepalen welke datingsite het beste bij jou past. Dit keer neem ik even de datingsites voor hoger opgeleiden met je door.

Dating voor hoger opgeleiden

Als je hoger op bent geleid heb je vaak ook een baan waarin je het best weleens behoorlijk druk kan hebben. Naast een drukke baan en je huishouding is er wellicht weinig tijd om op stap te gaan op zoek naar een partner. Daarnaast is een datingsite een veel betere methode dan in het uitgaan. De communicatie op een datingsite is vaak veel dieper en eerlijker, waardoor je elkaar beter leert kennen. Kiezen voor een datingsite die kwaliteit brengt is een goede keuze.

Genoeg keuze in datingsites voor hoger opgeleiden

In datingsites voor hoger opgeleiden is voldoende keuze, al is één ding bij al deze datingsites overeenkomstig. Je komt iemand tegen van je eigen niveau en in een relatie is het wel zo prettig als je op hetzelfde niveau kan communiceren. Ben je dus hoger opgeleid, dan is het vaak ook goed om te kiezen voor één of meer datingsites voor hoger opgeleiden.

Datingsites voor hoger opgeleiden. Een vergelijk

Tijd om de verschillende datingsites voor hoger opgeleiden te vergelijken. Ik heb op alle datingsites weleens ingeschreven gestaan en moet zeggen dat iedere websites zijn eigen sterke punten heeft. Ik neem daarom iedere website met je door. Hierbij neem ik ook datingsites mee die goed segmenteren in opleiding. Hierdoor faciliteren deze datingsites dat je slechts met hoger opgeleiden in contact kan komen, doordat ze een goede match maken tussen jou en een andere single. Een stukje kwaliteit waar sommige datingsites erg sterk in zijn.

Parship - De datingsite voor hoger opgeleiden

Parship zegt het zelf al. De datingsite voor hoger opgeleiden en dit maken ze dan ook echt waar. Op parship zitten gewoon erg veel singles met niveau, die daarnaast ook nog eens op zoek zijn naar een serieuze relatie. Natuurlijk een goed gesprek kan ook bij Parship, maar waar de datingsite erg sterk in is, is echt de perfecte match voor je vinden in relatief korte tijd. Daarnaast heeft Parship ook een eigen datingapp, hierdoor kan je ook op je smartphone communiceren met je toekomstige date, wil je de app niet installeren, is er ook nog de mobiele datingsite. Hartstikke handig! Aanmelden is trouwens helemaal gratis. Daarnaast heeft Parship ook nog eens een eigen online magazine over dating. Hierin kan je hartstikke veel informatie vinden over daten. Kortom: Parship is een erg nette datingsite die zich duidelijk richt op het hoogste segment en echt waar maakt wat men belooft.
Klik hier om je gratis aan te melden bij Parship.

e-Matching.nl - Durft u het aan?

Zoals alle datingsites die zich op hoger opgeleiden richten, pakt ook e-Matching.nl het erg serieus aan. Ook een kwalitatieve datingsite waarbij je ook nog eens beroep kan doen op een datingcoache. Dit is een goede extra, want de datingcoache kan zorgen dat je extra goed weet welke partner het beste bij je wensen aansluit en daarnaast kan ze je ook nog eens advies geven over hoe je je het beste kunt presenteren aan een eventuele partner. Veel mensen maken hier tegenwoordig al gebruik van en dat is ook niet zo vreemd. Daarnaast biedt e-Matching.nl ook de liefdescursus. Dit is een online curus over dating en liefde bestaande uit maar liefst 21 hoofdstukken.

Het design van e-Matching.nl is vrij basic, maar dat maakt het wel weer een erg duidelijke datingsite. Als je echt op zoek bent naar een serieuze relatie, is e-Matching.nl een absolute aanrader.
Klik hier om je gratis aan te melden als proeflid.

eDarling - Voor singles met niveau

De datingsite voor singles met niveau. Dat is waar eDarling voor staat. Het bijzondere van eDarling is dat er een wetenschappelijk systeem achter zit die bepaalde partnervoorstellen aan je doet. Deze werkt met de persoonlijkheidstest. Een zeer professionele aanpak. Daarnaast biedt eDarling erg veel informatie over de liefde. Bijvoorbeeld over relaties, of over seksualiteit. Erg handig voor als je net als heel veel andere mensen hierin nog niet zo heel erg ervaren bent. De service die eDarling.nl biedt is ronduit top en de kans dat je in korte tijd iemand zult vinden die uitstekend bij je past heel erg hoog. Kijk een rond op de website van eDarling. Sowieso is het lezen van de afdeling raadgever erg waardevol.
Klik hier om je kosteloos te registreren bij eDarling.

Match4me - Dating voor hoger opgeleiden

Match4me richt zich op hoger opgeleide singles op HBO/WO niveau. Dit is dan ook waar Match4me erg goed in is. Dit blijkt ook wel uit de testen van MVlive en Tros Radar, want hier kwam Match4me als beste uit de test. Daarnaast biedt Match4me ook voldoende mogelijkheden om van de website gebruik te maken van je smartphone, handig voor onderweg. Wat ook erg sterk is, is de postcode dating, hiermee vind je singles bij jou uit de buurt. De leeftijden op Match4me lopen ergh uiteen, wel bestaat het ledenaanbod grotendeels uit vrouwen. Dat de datingsite werkt blijkt uit de succesverhalen. De moeite waard om eens te lezen als je je nog aan het oriënteren bent.
Klik om je gratis in te schrijven bij Match4me.

Datingsites die ook prima geschikt zijn voor hoger opgeleiden

Naast datingsites die zich specifiek richten op hoger opgeleiden, zijn er ook datingsites die zich niet specifiek op één doelgroep richten, maar wel kunnen zorgen voor een prima match tussen twee mensen van hetzelfde niveau. Sommigen zijn hierin zo goed dat ik het niet kan laten ze ook even te noemen in dit artikel.

Be2.nl - Altijd iemand voor jou

Be2 is een erg grote datingsite die zich voornamelijk richt op iedereen, maar door hun zeer goede match- en zoeksysteem, kan je zorgen dat je specifiek een bepaalde groep singles kan vinden. Be2.nl is dan ook een online datingsite van zeer hoge kwaliteit. Ook al richt Be2.nl zich op meer dan alleen hoger opgeleiden, geef ik je het advies om deze prachtige datingsite toch eens te proberen. Be2.nl is vooral geschikt trouwens om te gebruiken naast één van de eerder genoemde datingsites. Een gratis account kost je toch niets en ja kan al een aardige indruk opdoen.
Klik hier om je gratis te registreren voor Be2.nl.

Studentdating.eu - Voor hoger opgeleiden, maar minder serieus

Studentdating.eu staat niet in het lijstje van websites voor hoger opgeleiden, maar richt zich wel op deze doelgroep. De reden is dat ik deze datingsite wat minder serieus vind en een wat flirteriger karakter vind hebben. Verder een prima website. Vooral geschikt voor studenten over heel Europa. Daarnaast compleet gratis.
Schrijf je in bij studentendating.eu.

Hoe kies ik als hoger opgeleide single de juiste datingsite?

Uiteraard is dit niet in enkele woorden uit te leggen, het hangt er ook weer vanaf wat bij je past. Daarom is het verstandig om meerdere datingaccounts te hebben bij de diverse sites. Hierdoor kan je een beetje rondkijken en een indruk opdoen. Heb je het idee dat een bepaalde datingsite precies is wat jij zoekt, kan je je account altijd nog omzetten naar een volledig account. Een gratis account aanmaken kost je slechts enkele minuten en vaak blijken deze minuten achteraf een erg goede investering.

Waar moet ik op letten bij datingsites voor hoger opgeleiden?

De bovengenoemde websites zijn allemaal goed, het gaat er bij deze website om wat goed bij je past. Veilig zijn ze allemaal en ook bieden ze allen een erg goede kwaliteit. Bij minder bekende datingsites raad ik je echter aan om op een aantal zaken te letten:

  • Garandeert de datingsite anonimiteit indien je dit wenst?
  • Bezit de datingsite een thuiswinkel waarborg?
  • Beschikt de datingsite over een goed match-systeem?
  • Bestaat de datingsite allang?

Soms zijn er datingsites die doen alsof ze over erg veel profielen beschikken, maar in werkelijkheid zijn dit nepprofielen, daarnaast zijn dit soort datingsites niet zo heel erg goed beveiligd. Bij de betere datingsites is dit absoluut niet het geval, maar kijk uit met datingsites die erg onbekend zijn, maar toch beschikken over duizenden profielen. Het is niet gezegd dat dit onbetrouwbare datingsites zijn, maar toch is een dubbelcheck hier geen overbodige luxe.


Word schrijver en verdien geld

Bibi schreef op 17-12-2012 om 08:34

Fijne opsomming van alle datingbureaus voor hoger opgeleide mensen op een rijtje. Thanx! Goed artikel!

kees schreef op 19-12-2012 om 03:49

nu de gratis datesites nog

Altijd handig. Al is BE2 nou niet echt specifiek voor hoogopgeleiden Nou nog de gratis datingsites, vlindertjes.nl, relatiefront.nl, knus.nl, yellowdate.nl, etc

Reageer op "datingsites hoger opgeleiden - Dating"Populaire artikelen

17-04-2012 Ik wil niet gebeld worden Bel me niet register
19-02-2013 In badkleding naar de sauna of toch liever bloot?
09-03-2012 Bezienswaardigheden Rome Top 10
10-04-2012 Vette vissoorten: Welke vis is vette vis?
21-05-2012 Betekenis Lucas, wat betekent de naam Lucas?
08-01-2013 David in Divorce: acteur Dirk Zeelenberg
27-11-2012 Wat is Nintendo? Verschillen DS, DSi, 3DS
24-03-2013 Drinkwater ontkalken: hoe veilig is het?
17-01-2013 Biefstuk braden: hoe biefstuk bakken?
06-01-2013 Actrice Naomi van Es in Divorce: rol Naomi
08-04-2013 Waarom een dashcam gebruiken
10-12-2012 Ben jij hsp - hoogsensitief?
23-12-2012 Actrice Katja Herbers: Joyce in Divorce
27-03-2012 Sauna en kinderen: mag mijn kind in de sauna?
02-04-2012 De 5 duurste Nederlandse films ooitNieuwe artikelen

11-12-2018 Dierentuin kortingen
24-11-2018 Hond eet slecht, wat nu?
24-11-2018 Ziekten bij vogels
06-11-2018 Artrose
04-11-2018 De Siberische Husky
22-08-2018 Wat is mediation?
05-03-2018 Moederdag cadeaus suggesties
01-12-2016 Vrij op naam kopen, hoe werkt dat?
01-12-2016 Hoe werkt een opstalverzekering?
30-11-2016 Eerste huis kopen
30-11-2016 Hypotheek informatie
26-11-2016 Kinderkamer Styling tips
26-11-2016 Korting op Theater Tickets?
26-11-2016 Ontbindende voorwaarden overzicht
26-11-2016 Einde rentevaste periode

Vond je dit artikel nuttig?

4 stemmen
Datingsites hoger opgeleiden - Dating


Anderen lazen ook:

Algemeen.info wordt milieubewust gehost door TransIP - Smart and Simple

Login