Wordt schrijver en verdien geld

Leuke man gevonden via een datingsite


13-02-2013 door Thamar M


Ieder mens heeft liefde nodig, ik ook, maar liefde geven en liefde krijgen is niet altijd even makkelijk. Mijn pad in de liefde is de laatste jaren nogal hobbelig geweest, menigmaal koos ik de foute man, of liep het gewoon niet helemaal lekker. Sinds kort weet ik echte zeker dat ik in Roel de man van mijn leven heb gevonden op een manier die ik nooit had verwacht, namelijk via een datingsite.

Mijn roerige liefdesleven

Ik ben dus Thamar, een jonge meid van 28 lentes en eigenlijk durf ik best van mezelf te zeggen dat ik er best mag zijn. Helaas zijn er periodes geweest dat ik hier behoorlijk aan ben gaan twijfelen. Zo heb ik behoorlijk wat tegenslagen gehad in relaties, dit heeft me flibnk wat verdriet gedaan. Zeker de laatste keer.

De liefdes in mijn tienertijd

In mijn tienertijd heb ik twee relaties gehad. Ik was er jong bij en kreeg op mijn vijftiende al verkering met iemand die een klas hoger zat. Ik zat in 3 Havo en hij in 4 Havo. De relatie heeft totaal 2 jaar geduurd, maar langzaam aan bleef er steeds minder van over. Uiteindelijk ging ik op mijn zeventiende met vriendinnen een weekje op vakantie, hier kwam ik een andere jongen tegen. Ik ben er niet trots op, maar werd verliefd en ben met deze jongen verder gegaan. Wel zat er een groot nadeel aan deze relatie, we woonden nogal ver uit elkaar. Ieder weekend moesten we dus 150 kilometer reizen. Niet bepaald mijn hobby.

Na anderhalf jaar gebeurde wat ik nooit had verwacht. Ik kwam aan met de trein en hij reageerde al iets stugger dan ik van hem gewend was. Toen ik hem vroeg wat er aan de hand was, reageerde hij vrijwel niet. Bij hem thuisgekomen kwam echter het hoge woord eruit. Hij wilde niet meer verder met me. Daar zat ik dan. 150 kilometer gereisd, ik keek er erg naar uit mijn vriend weer te zien, maar ik werd gedumpt. Ik ben onmiddelijk weggegaan, maar had wel een probleem, de treinen reden niet meer. Vervolgens heb ik urenlang huilend door de stad gelopen. Ik kon niet begrijpen waarom hij me ineens aan de kant zette. Mijn zelfbeeld was er een periode helaas niet beter van geworden. Aan de kant gezet worden door iemand die je zo vertrouwd geeft een behoorlijke knauw kan ik je wel vertellen.

Daten via een chatbox

Rond mijn twintigste zat ik nog weleens wat mee te praten in chatboxen. Ik vond dit best wel amusant en soms leidde dit tot erg boeiende gesprekken. Zo ook die ene keer. Ik leerde weer iemand kennen, na toch een behoorlijk tijd alleen te zijn geweest. Tijdens het chatten voelde ik al de vlinders in mijn buik, daarom besloot ik hem te vragen iets af te spreken. Wat ik hoopte, gebeurde ook. De vlam sloeg in de pan en we werden beiden hartstikke verliefd.

Een relatie vol bedrog

Het werd een relatie waar een goede basis in zat. Ik studeerde Communicatie- en informatiewetenschappen, hij was 8 jaar ouder, maar had ook een goede opleiding achter de rug en inmiddels een goede baan. Niets leek ons geluk dus nog in de weg te staan. Ik trok al na 4 maanden bij hem. Dit ging erg goed. Naast een drukke baan en een studie genoten we samen enorm van het leven. Dit ging zo anderhalf jaar door, tot ik 100 kilometer verderop 3 maanden stage moest lopen. 4 dagen per week moest ik op mijn stage-adres zijn, gelukkig woonde een vriendin van me dichtbij mijn stage-adres, ik sliep dus een paar nachten per week bij die vriendin.

Op een bepaald moment was ik op woensdag al klaar met mijn stage, maar mijn toenmalige vriend wist van niets. Ik besloot hem te verrassen en reed naar huis. Onderweg haalde ik nog wat boodschappen om hem te verrassen met een romantisch etentje. Thuisgekomen kreeg ik echter een onaangename verrassing vanwege het vrouwelijke gezelschap dat in ons huis aanwezig was. De details zal ik je besparen, maar het bleek iets te zijn dat al flink wat langer speelde. Ik besloot te vertrekken en tijdelijk bij de vriendin waar ik voor mijn stage logeerde te gaan wonen.

Gelukkig snel een nieuwe liefde, althans, dat dacht ik...

De buurman van de vriendin waar ik logeerde was ook nog vrijgezel, we kenden elkaar wel van het hallo zeggen, maar verder niet. Op een mooie dag in mei lag ik buiten te zonnen. De achtertuinen waren vrij open en hij was ook buiten, we raakten in gesprek en af en toe zag ik hem wel wat nadrukkelijker naar me kijken. Om een lang verhaal kort te maken, het werd een relatie.

Ook deze relatie bleek weer niet voor de rest van mijn leven te zijn. Hij bleek namelijk niet alleen interesse in mij te hebben, maar ook in de vriendin waar ik tot voor kort logeerde en die nu dus mijn buurvrouw was geworden. Af en toe ving ik wel wat signalen op, maar ik zocht er verder niet teveel achter. Wel viel me op dat mijn vriend en mijn buurvrouw en tevens beste vriendin steeds vaker samen dingen gingen doen. Op een bepaald moment gebeurde wat ik eerder voor onmogelijk gehouden zou hebben. Mijn vriendin nodigde me uit op de koffie. Mijn vriend moest die avond overwerken dacht ik, maar tot mijn verbazing was hij ook bij haar. Toen ik wist waarom kon ik wel door de grond zakken. Ze gingen me vertellen dat ze verliefd op elkaar waren geworden en hadden besloten samen verder te gaan.

Wat overigens wel voor hun pleit is dat er verder niets gebeurd is. Ze hadden tot het moment dat ze dit aan mij bekend maakten niets met hun liefde voor elkaar gedaan. Hoe erg ik het ook vond. We gaan inmiddels gelukkig weer op een vriendschappelijke voet met elkaar om, ook al is het uiteraard wel een stuk koeler dan vroeger.

24 jaar oud en weer single

Inmiddels was ik 24 jaar oud en weer opnieuw single. Op zich niet heel erg, er zijn genoeg singles van 24 jaar of ouder, maar ik had inmiddels mijn portie ellende in de liefde wel gehad, althans, dat dacht ik, maar het was nog voordat ik K leerde kennen. Ik noem hem maar even K voor het gemak.

Weer opnieuw een teleurstelling in de liefde

Tijdens het stappen met een vriendin liep ik K tegen het lijf. Een zongebruinde man met erg veel humor en een vlotte babbel. Ik was meteen in de ban van hem. Hij vroeg om mijn nummer en ik gaf het. Vervolgens hebben we nog eens afgesproken en besloot ik snel bij hem in te trekken, ook omdat ik inmiddels een baan had en ik ver moest rijden voor mijn werk en hij een stuk dichterbij mijn werk woonde.

Het was de meeste spannende relatie die ik ooit had gehad. K was erg grappig en altijd vol leuke plannen. Ik werd steeds gekker op hem en ik dacht dat dit eindelijk weleens de ware liefde kon zijn. Tot op het moment dat ik inloge op mijn internetbankieren. Ik schrok me kapot. Ik had op dat moment 35000 euro aan spaargeld en daar bleek niets van over. K had mijn rekening leeggehaald. Toen ik hem ermee confronteerde zei hij dat hij het nodig had als investeringskapitaal. Hij was bezig een grote deal te sluiten zei hij. Hoe geloofwaardig ziijn verhaal ook klonk, ik geloofde het niet en besloot het uit te zoeken. Wat bleek. Hij was gokverslaafd. Ik heb dan ook direct mijn spullen gepakt en ben weggegaan.

De liefde: Een desillusie

De liefde leek voor mij simpelweg niet weggelegd. Flink wat relaties gehad en alle relaties bleken op niets uit te zijn gelopen. Daarnaast was vrijwel geen enkele relatie eens een keer op een normale manier geëindigd. Ik zag het dus even niet meer zitten met de mannen. Tijdelijk woond ik trouwens bij een vriendin. Deze vriendin woonde alleen, maar had wel sinds kort een vriend gevonden via een datingsite. Dit was dan ook de reden dat ze mij ook ging pushen het eens via een datingsite te gaan proberen, nu had ik dit weleens tussen mijn relaties door gedaan, maar ik vind het eigenlijk maar niets, toch wist ze me over te halen.

Inschrijven bij eDarling

Van datingsites had ik de indruk dat iedereen maar met iedereen sprak en dat het niet zo erg serieus was, maar mijn vriendin overtuigde me ervan dat eDarling een ander soort datingsite is. Vervolgens ben ik eerst wat informatie over eDarling gaan zoeken, de website waar ik net naartoe linkte gaf uiteindelijk de doorslag. Een wetenschappelijke persoonlijkheidstest. Het maakte me nieuwsgierig, maar ook gaf het me wel vertrouwen. Zo'n wetenschappelijke test denkt namelijk aan dingen die je zelf over het hoofd ziet.

De ware liefde via een datingsite

Ik schreef me dus gratis in op eDarling en vulde flink wat vragen in. Vervolgens kreeg ik partnervoorstellen. De eerste die ik aanklikte was Roel. Ik weet niet wat het was, maar toen ik zijn profiel las, wist ik eigenlijk al dat hij het zou gaan worden voor me. Ik stuurde hem een aantal standaard vragen om alvast het iijs te breken, zo kwam ik nog meer over hem te weten. Het klikte en 2 dagen later hadden we onze eerste date.

Blij dat ik de stap heb gezet me in te schrijven bij eDarling

Ik vond het vreemd om te doen, ik vond datingsites belachelijk, maar uiteindelijk heb ik wel mijn ware liefde erdoor gevonden. Dit komt doordat de persoonlijkheidstest ons perfect wist te matchen. We zijn dan ook erg dankbaar dat we elkaar op deze manier hebben kunnen vinden en hebben ons succesverhaal dan ook ingestuurd naar de redactie van eDarling. Inmiddels wonen we trouwens samen en..... Ik zal jullie iets bijzonders vertellen. Zelfs het woord kinderen is inmiddels gevallen.


Word schrijver en verdien geld

Reageer op "Leuke man gevonden via een datingsite"Populaire artikelen

17-04-2012 Ik wil niet gebeld worden Bel me niet register
19-02-2013 In badkleding naar de sauna of toch liever bloot?
09-03-2012 Bezienswaardigheden Rome Top 10
10-04-2012 Vette vissoorten: Welke vis is vette vis?
21-05-2012 Betekenis Lucas, wat betekent de naam Lucas?
08-01-2013 David in Divorce: acteur Dirk Zeelenberg
27-11-2012 Wat is Nintendo? Verschillen DS, DSi, 3DS
24-03-2013 Drinkwater ontkalken: hoe veilig is het?
17-01-2013 Biefstuk braden: hoe biefstuk bakken?
06-01-2013 Actrice Naomi van Es in Divorce: rol Naomi
08-04-2013 Waarom een dashcam gebruiken
10-12-2012 Ben jij hsp - hoogsensitief?
23-12-2012 Actrice Katja Herbers: Joyce in Divorce
27-03-2012 Sauna en kinderen: mag mijn kind in de sauna?
02-04-2012 De 5 duurste Nederlandse films ooitNieuwe artikelen

11-12-2018 Dierentuin kortingen
24-11-2018 Hond eet slecht, wat nu?
24-11-2018 Ziekten bij vogels
06-11-2018 Artrose
04-11-2018 De Siberische Husky
22-08-2018 Wat is mediation?
05-03-2018 Moederdag cadeaus suggesties
01-12-2016 Vrij op naam kopen, hoe werkt dat?
01-12-2016 Hoe werkt een opstalverzekering?
30-11-2016 Eerste huis kopen
30-11-2016 Hypotheek informatie
26-11-2016 Kinderkamer Styling tips
26-11-2016 Korting op Theater Tickets?
26-11-2016 Ontbindende voorwaarden overzicht
26-11-2016 Einde rentevaste periode

Vond je dit artikel nuttig?

3 stemmen
Leuke man gevonden via een datingsite


Anderen lazen ook:

Algemeen.info wordt milieubewust gehost door TransIP - Smart and Simple

Login