Wordt schrijver en verdien geld

Vreemdgaan


27-11-2012 door Sandhia

Vreemdgaan

Rotstreek? Of overkomt het je?

Sjee je hoort het overal. Wat een opkomst zeg. Wat willen mensen nou tegenwoordig dat ze dit soort dingen gaan doen. Vroeger dachten we dat alleen mannen dit deden, maar de vrouw heeft er ook een handje van.Hoe zou dat nou komen, hoe en waarom begin je nou aan zoiets?  Is het bewust of gaat het onbewust? Begint het met een vriendschap die uit de hand loopt?

Oorzaak? Excuus?

Tja wie zal het zeggen. Persoonlijk vind ik dat het internet behoorlijk wat verleidingen biedt. De datingsites komen als paddestoelen uit de grond. En  wie ingeschreven staat hoeft niet perse single te zijn. Er zitten een hoop mannen en vrouwen  die een relatie hebben. En om het nog erger te maken, hebben ze nu datingsites voor als je niet genoeg hebt aan je eigen partner. Genaamd “Second Love”.  Ook de websites zoals Facebook en Hyves geven behoorlijk wat gelegenheid om dingen te doen waar je normaal niet 123 aan zou denken. Maar jah als een hele mooie man mailt dat je zo bloedmooi bent en zo sexy kijkt, dan kan het zijn dat je je gevleid voelt. Dat is ook menselijk. Vooral als je relatie al niet echt heel lekker loopt. Want zowel man als vrouw, wij zijn allemaal mensen van vlees en bloed. We vinden het heel fijn om complimentjes te krijgen. Als je op zo een mailtje reageert dan ben je niet ver van de verleiding af. Want je eigen partner ziet je niet staan maar hij/zij wel.. Of je relatie is wel “normaal”, maar het is saai!!!   Nou gaan we maar even kijken wat hij nog meer te vertellen heeft, onschuldig mailen kan geen kwaad. En zo kan het beginnen. Volkomen onschuldig. Er zijn maar weinig mensen die echt bewust denken “zo ik ga vandaag mijn partner bedriegen”. Ze zijn er wel natuurlijk. Wat ook veel meehelpt aan vreemdgaan zijn de smartphones, wat en prachtige dingen zijn dat toch. Whats App is gratis smssen, zo cool en makkelijk. Ook Viber en Tango zijn onze grootste vrienden. Iedereen is op deze manier zo makkelijk te bereiken. En dat is denk ik hoor. HET WORDT ONS ZO VERDOMD MAKKELIJK GEMAAKT OM VREEMD TE GAAN ALS JE DAT ZOU WILLEN!!

 verschillende soorten van vreemdgaan.

De slippertjes: die worden vaak afgedaan als “ik ging even de fout in, ik wist niet wat ik deed, ik was dronken,  vergeef me alsjeblieft”Dan de korte affaires: paar weken, paar maanden, rommelen met collega’s en vrienden.En dan hebben we ook nog de langdurige buitenechtelijke relaties.Wouw!! Het zal je maar gebeuren als je er achter komt dat je partner zoiets heeft gedaan. Dat is toch verschrikkelijk. Ik ken een aantal mensen die op deze manieren zijn belazerd, vooral het laatste. Nou daar ben je niet zo makkelijk vanaf. Dat is echt een trauma als dat je overkomt. Vooral als uit zo een relatie ook kinderen zijn voortgekomen.                                                 Want waar ligt het nou aan dat een man of vrouw zoiets doet. Bewust een relatie buiten je echte relatie, of misschien ben jij wel de buitenechtelijke relatie? Zou die persoon ongelukkig zijn met huidige partner of doet hij het voor de kick? of is het echte liefde geworden?En weet je dat echt niet als man/vrouw of je partner niet een ander heeft. Moet je dat niet voelen in je hart? Hoe kan dat nou dat mensen een dubbelleven kunnen leiden? Kunnen die mensen zo hard liegen of heb jij als gedupeerde een bord voor je kop gehad?. Struisvogelpolitiek misschien? Als je niks zegt is het ook niet waar en gaat het allemaal vanzelf weer over..

Oplossing betreffend jarenlange affaire

Ik hoor mensen nu al denken, hoe kan dat nou, hoe kan je dat nou niet weten. En als je het weet gooi je die persoon toch gewoon uit je leven en uit je huis. Jah dat is een manier om het te doen. Maar zoals alles consequenties heeft, is het hier ook het geval. Want over het algemeen is er een heel gezin de dupe van zo een actie. De partner moet denken aan de kinderen, financiën. Hoe moet ik dit oplossen, op welke manier is dit het beste voor de kinderen? Wat gebeurt er als ik alleen kom te staan? Veel mensen zijn bang voor de gevolgen. Sommige mensen laten het maar zo omdat ze niet alleen willen leven zonder de  luxe die de ander persoon hem/ haar geeft. Of weten niet hoe ze zonder de vreemdgaande partner moeten leven, en houdt nog steeds van haar/hem. Maar anderen zijn keihard en flikkeren zo iemand gewoon haar/zijn leven uit.. Kaboem!! Einde verhaal.                                                                                                                         Het is ook maar net hoe je over je zelf denkt. Verdien ik zo een partner die mij zo behandeld, zo iemand kan toch niet van mij houden, en de liefde voor hem/ haar gaat dan ook over, want je knapt volledig af! Goed zo want niemand verdient het om zo behandeld te worden.

 Nog iets

Laat niemand je vertellen na zo een daad dat hij/zij van jou houdt, maar geen andere keus had,of werd gedwongen door vrienden of ouders en dat soort onzin allemaal. Want dat is gewoon BULLSHIT!! Elk volwassenen heeft zijn leven in eigen handen en maakt keuzes die hij/zij belangrijk vindt. Die keuze vertellen wat over die persoon niet over jou!!!                                                                                             De reden tot vreemdgaan bestaat niet vind ik maar toch ga ik op onderzoek uit. Tot de volgende keer..

En vergeet niet:                                              GELOOF IN JE ZELF


Word schrijver en verdien geld

Ik ga niet vreemd schreef op 28-11-2012 om 02:39

HET WORDT ONS ZO VERDOMD MAKKELIJK GEMAAKT OM VREEMD TE GAAN ALS JE DAT ZOU WILLEN!! Het sleutelwoord hieruit is: willen, het is een keus die je maakt. Ik denk dat je hem maakt, omdat je iets mist in je relatie. Mijn mening is, dat je, voordat je besluit vreemd te gaan, eerst moet werken aan je realtie, of moet werken aan de beeindiging ervan.

Sandhia schreef op 28-11-2012 om 10:03

Ik ben het helemaal met je eens hoor. Ik heb zelf een stabiele relatie.Het is de shock van het horen van dit fenomeen dat ik dit schrijf. Zelf vind ik het verschrikkelijk !!! Ik schrijf blogs over onderwerpen wat men bezighoud, maar mijn mening probeer ik een beetje voor mij te houdennals auteur. Omdat ik anders boze mailtjes krijg van mensen. Ik vind persoonlijk dat een ieder volwassen genoeg is om eigen keuzes te maken. En het gaat mij niet aan wat een ander doet. Maar nogmaals ik ben het helemaal met je eens.. Maar dit is een denkwijze van mensen diemdit doen.. Groetjes.. Sandhia

Reageer op "Vreemdgaan"Populaire artikelen

17-04-2012 Ik wil niet gebeld worden Bel me niet register
19-02-2013 In badkleding naar de sauna of toch liever bloot?
09-03-2012 Bezienswaardigheden Rome Top 10
10-04-2012 Vette vissoorten: Welke vis is vette vis?
21-05-2012 Betekenis Lucas, wat betekent de naam Lucas?
08-01-2013 David in Divorce: acteur Dirk Zeelenberg
27-11-2012 Wat is Nintendo? Verschillen DS, DSi, 3DS
24-03-2013 Drinkwater ontkalken: hoe veilig is het?
17-01-2013 Biefstuk braden: hoe biefstuk bakken?
06-01-2013 Actrice Naomi van Es in Divorce: rol Naomi
08-04-2013 Waarom een dashcam gebruiken
10-12-2012 Ben jij hsp - hoogsensitief?
23-12-2012 Actrice Katja Herbers: Joyce in Divorce
27-03-2012 Sauna en kinderen: mag mijn kind in de sauna?
02-04-2012 De 5 duurste Nederlandse films ooitNieuwe artikelen

11-12-2018 Dierentuin kortingen
24-11-2018 Hond eet slecht, wat nu?
24-11-2018 Ziekten bij vogels
06-11-2018 Artrose
04-11-2018 De Siberische Husky
22-08-2018 Wat is mediation?
05-03-2018 Moederdag cadeaus suggesties
01-12-2016 Vrij op naam kopen, hoe werkt dat?
01-12-2016 Hoe werkt een opstalverzekering?
30-11-2016 Eerste huis kopen
30-11-2016 Hypotheek informatie
26-11-2016 Kinderkamer Styling tips
26-11-2016 Korting op Theater Tickets?
26-11-2016 Ontbindende voorwaarden overzicht
26-11-2016 Einde rentevaste periode

Vond je dit artikel nuttig?

7 stemmen

Anderen lazen ook:

Algemeen.info wordt milieubewust gehost door TransIP - Smart and Simple

Login